VelaSmooth je edinstven sistem, ki varno in učinkovito odstranjuje celulit. Celulit nastane zaradi nakopičenih maščobnih celic, tekočine in toksinov. Gre za spremembe v vezivnem tkivu, ki se navzven kažejo kot pomarančna koža.

Celulit dokazano prizadene 80% žensk ne glede na starost in telesno težo.

Velasmooth

Sistem VelaSmooth z ELOS tehnologijo je prvi sistem za odstranjevanje celulita s FDA CERTIFIKATOM, ki ponuja rešitev za odstranjevanje celulita in zmanjšanje obsega telesa. Terapija s sistemom VelaSmooth z Elos tehnologijo omogoča hitre in učinkovite rezultate, saj se problematični predeli hitro in vidno polepšajo. Koža postane gladka in svilnato mehka. Postopek se lahko izvaja na: stegnih, mečih, zadnjici, trebuhu.

Kako deluje? Infrardeča svetloba segreva kožo do 5 mm globoko. Spodbuja lokalni metabolizem ter cirkulacijo krvi v koži in podkožju, s tem pa razbija maščobne celice in pripomore k boljši elastičnosti kože. Bi-polarna radiofrekvenca poveča cirkulacijo kisika z dodatnim segrevanjem podkožja in posedično poveča presnovo maščobnih oblog.
Spodbuja k tvorbi fibroblastov, s čimer se poveča tvorba kolagena in elastina, ter dodatno krepi vezno tkivo.

Število posegov je odvisno od posameznika in stopnje problema. Priporočeno je opraviti 10 posegov, ki sledijo na vsak drugi dan, vendar so prve spremembe opažene že po 3-5 posegih.