O nas

Estetski center Milumed deluje vse od leta 2005. Od leta 2007 se aktivno udeležujemo izobraževanj s podočja estetike in neinvazivnih posegov za oblikovanje telesa. Leta 2007 smo opravili šolanje za vse vrste laserskih posegov s Syneron laserskimi sistemi in imamo na tem področju več kot 10 letne izkušnje. Osebni pristop, temeljit posvet s strokovnjakom in celovita obravnava omogočajo, da bomo skupaj z vami izbrali najprimernejši neinvazivni poseg za izpopolnjevanje vašega telesa in dosegli zadovoljstvo z vašim videzom. 

Estetski center obratuje na dveh lokacijah na Ptuju: Langusova ulica 8 in Osojnikova cesta 12.

Telefon: 02 745 0142 ali 030 389 303 in elektronski naslov: info@milumed.si

  • V kliniki nudimo razne estetske posege (razen kirurških), s katerimi smo pomagali že mnogim. Na področju hujšanja in odstranjevanja celulita se poslužujemo medicinskih aparatov, ki so v samem  svetovnem vrhu in imajo FDA certifikat. 
  • Pred vsakim lepotnim posegom vam svetujemo pregled pri specialistu, ki  vas bo pregledal in se skupaj z vami dogovoril in odločil o primernosti metod za različne estetske težave. Posvet traja približno pol ure in zajema tudi pogovor o splošnem zdravstvenem stanju in morebitnih kontraindikacijah za različne posege.
  • Pregled je plačljiv in se v primeru, da se odločite za poseg se odšteje od cene storitve.