O nas

Estetski center Milumed deluje vse od leta 2005. Od leta 2007 se aktivno udeležujemo izobraževanj s podočja estetike in neinvazivnih posegov za oblikovanje telesa. Leta 2007 smo opravili šolanje za vse vrste laserskih posegov s Syneron laserskimi sistemi in imamo na tem področju več kot 10 letne izkušnje.

  • Od leta 2019 se aktivno udeležujemo izobraževanj s podočja anti – age in estetske medicine tako doma kot v tujini. 
  • V letu 2024 smo dodatno poglobili svoje znanje na področju estetike in pridobili diplomo ameriškega združenja za estetsko medicino, diploma AAAMED (ameriškega združenja za estetsko medicino) za estetske storitve.

Osebni pristop, temeljit posvet s strokovnjakom in celovita obravnava omogočajo, da bomo skupaj z vami izbrali najprimernejši neinvazivni poseg za izpopolnjevanje vašega telesa in dosegli zadovoljstvo z vašim videzom. 

Estetski center obratuje na dveh lokacijah na Ptuju: Langusova ulica 8 in Osojnikova cesta 12.

Telefon: 02 745 0142 ali 030 389 303 in elektronski naslov: info@milumed.si

  • V kliniki nudimo razne estetske posege (razen kirurških), s katerimi smo pomagali že mnogim. Na področju hujšanja in odstranjevanja celulita se poslužujemo medicinskih aparatov, ki so v samem  svetovnem vrhu in imajo FDA certifikat. 
  • Pred vsakim lepotnim posegom vam svetujemo pregled pri specialistu, ki  vas bo pregledal in se skupaj z vami dogovoril in odločil o primernosti metod za različne estetske težave. Posvet traja približno pol ure in zajema tudi pogovor o splošnem zdravstvenem stanju in morebitnih kontraindikacijah za različne posege.
  • Pregled je plačljiv in se v primeru, da se odločite za poseg se odšteje od cene storitve.