Masaža obraza je prijetno in sproščujočo doživetje zaradi česar se počutite sveže in brez stresa. Na vašo kožo vpliva s pozitivnimi učinki saj pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev ter nahrani vaše celice s kisikom ter pomaga pri regeneraciji tkiv.

Masaža obraza ima veliko prednosti in pozitivnih lastnosti:

Masaža obraza zmanjšuje anksioznost in lahko izboljša negativno razpoloženje. Sproščujoča masaža je lahko tisto, kar potrebujete za znatno zmanjšanje stresa. 

Masaža obraza stimulira limfni sistem in olajša izločanje toksinov iz obraznega področja, je odlična tehnika proti zabuhlosti, podočnjakom, oteklim vekam, podbradku, saj obraz očisti raznih toksičnih snovi. Po masaži obraza splahnijo otekline, izboljša se prekrvavitev. Priporočamo vsem, ki imajo otekle veke, podbradek ali zgubano kožo. Uporablja se kot antistresna terapija, saj je zelo pomirjajoča.

Dnevni stres pogosto povzroči napetost v mišicah. Nežna in rutinska masaža obraza lahko pomaga sprostiti tesne mišice na obrazu in zmanjša linije, ki jih tvorijo. Koža postane mehkejša, bolj sveža ter bolj napeta. Gube so bolj mehkejše zaradi česar bo vaša koža videti bolj mladostna.