Masaža je nedvomno eden najprijetnejših načinov za sprostitev. Udobno se uležemo, z ugodjem sprejemamo božajoče gibe po telesu, pri tem pa nas navdaja še prijeten občutek da nekdo za nas skrbi.

KLASIČNA ROČNA MASAŽA v trajanju 30, 45, 60 ali 90 minut

Mnogo ljudi prisega na klasično ročno masažo, ki je masažna tehnika, ki zajema glajenje, gnetenje, tresenje in raztezanje. Stara in preverjena metoda daje vedno znova odlične rezultate. Redna masaža ugodno vpliva na psihično stanje človeka, sprošča, odpravlja stres in zmanjšuje tesnobo.

Milumed masaže

Milumed masaže

Milumed masaže

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Je masaža, po kateri se boste počutili kot prerojeni. Pomaga pri togih bolečinah in preutrujenih mišicah, odpravlja napetosti in zmanjšuje bolečine.


MASAŽA ZA NOSEČNI
CE
Masaža je lahko nosečnici v veliko pomoč, da lažje sprejme in se prilagodi skokovitim spremembam in se pripravi na porod. Ob redni masaži se bodoče mamice sprostijo, pomirijo so manj utrujene in imajo več moči. Masaža ublaži ali odpravi bolečine v križu, izboljša krvni obtok, blaži in prepreči zatekanje nog in preprečuje širjenje žil, preprečuje nastanek strij zaradi večje elastičnosti kože, ki je posledica uporabe kvalitetnih masažnih olj. Večini nosečnic zelo prija masaža hrbta, saj je hrbtenica v času nosečnosti močno obremenjena, zato temu posvečamo posebno pozornost. Masažo izvajamo na posebnem terapevtskem stolu. 


MASAŽA ZA DOBRO POČUTJE

obsega terapijo biospectrum 30 min in masažo 30 min. Priporočamo jo osebam z bolečinami pri vratnih mišicah,ledvenih, hrbtnih, mišicah rok in nog. Priporočamo jo tudi pri migrenah in glavobolih. Poudarek masaže je na bolečem predelu telesa. Z napravo biospectrum, katera oddaja širok spekter frekvenc, lajšamo bolečino in pripravimo telo na masažo. Zmerna temperatura aparata pripomore k boljšemu in hitrejšemu vpijanju uporabljenih protibolečinskih proizvodov pri masaži.

MASAŽA OBRAZA
je odlična tehnika proti zabuhlosti, podočnjakom, oteklim vekam, podbradku, saj obraz očisti raznih toksičnih snovi. Po masaži obraza splahnijo otekline, izboljša se prekrvavitev. Priporočamo vsem, ki imajo otekle veke, podbradek ali zgubano kožo. Uporablja se kot antistresna terapija, saj je zelo pomirjajoča.

POMLAJEVALNA MASAŽA Z ARGANOVIM OLJEM
je pravo »tekoče zlato« s tisoč in enim zdravilnim učinkom, resnično pomlajuje in obnavlja celice naše kože in je tako v pravem pomenu besede »vrelec mladosti«. Zaradi visoke vsebnosti žlahtnih sestavin, predvsem vitamina E, se koža hitreje obnavlja, postane čvrsta, gladka in žametna, tkivo pa pomlajeno in elastično. Poleg drugega pomaga pri odpravi strij, celulita in ima anti-age učinek. Z dodatkom kapljic eteričnega olja po Vaši izbiri, dobi ta masaža osebno noto.

ANTICELULITNA MASAŽA V KOMBINACIJI Z BIOSPECTRUMOM
Pri tej masaži uporabljamo posebno masažno olje proti celulitu. V povezavi z masažo pospešuje krvni in limfni obtok, ter aktivira procese razstrupljanja, krepi vezno tkivo in čvrsti podkožje. Izboljša tudi elastičnost kože. Z uporabi naprave biospectrum  dodatno pripomoremo k postopnemu vzpostavljanju mikrocirkulacije  tudi v maščobnem tkivu. Venski in limfni obtok omogočata kakovostnejše izločanje strupov iz telesa, zmerna temperatura aparata pa pripomore k hitrejšemu vpijanju in boljšemu delovanju kozmetičnih preparatov.