KLASIČNA ROČNA MASAŽA: Trajanje: 30, 45, 60 ali 90 minut

Mnogo ljudi prisega na klasično ročno masažo. Je masažna tehnika, katera zajema glajenje, gnetenje, tresenje in raztezanje. Stara in preverjena metoda daje vedno znova odlične rezultate zato jo v našem studiu že od nekdaj ponujamo. Redna masaža namreč ugodno vpliva na psihično stanje, saj sprošča posledično pa odpravlja stres in zmanjšuje tesnobo.

Klasična ročna masaža je ena izmed najstarejših oblik zdravljenja in sproščanja telesa, ki so se je posluževali že mnogo let nazaj.  Z masažo zmanjšamo utrujenost, okrepimo mišični tonus in imunski sistem.

Med mnogimi koristnimi učinki na telo med drugim tudi prispeva k boljši prekrvavitvi mišic in regeneraciji tkiv. Pri klasični ročni masaži uporabljamo tehnike gladenja, gnetenja, pritiskanja in vtiranja.

Z uigranimi gibi rok, prstov in dlani maserka na vaše telo nanese olje ali maslo, ki ga predhodno segreje z dlanmi. Z gladenjem in vtiranjem pospešuje krvni obtok, sprošča mišice in pomirjevalno vpliva na živčni sistem. Gnetenje je namenjeno raztezanju in sproščanju mišic, pa tudi izločanju toksinov iz telesa. Pritiskanje pa se uporablja predvsem na mišičnih predelih. Tehniko in globino delovanja maserka prilagaja stranki glede na napetost mišic in vozliščem v posameznem delu vašega telesa.

Po potrebi maserka poseže tudi po zahtevnejših tehnikah, kot je pahljačasto, krožno gladenje, statični pritisk,… Ti prijemi se uporabljajo za manipulacijo hrbtenice, ramen, komolca, zapestja in kolka.